Kronika

Arrestohen katër persona për prostitucion

Arrestohen katër persona për prostitucion
12 shtator 2017 • 12 : 00

Të hënën janë arrestuar katër të dyshuar, një femër shqiptare shtetase e Shqipërisë dhe tre meshkuj shqiptarë, me dyshimin e bazuar për marrje me prostitucion.

Siç njofton policia, të dyshuarit janë dërguar në procedurë të shpejtë në gjykatë, dhe janë liruar në procedurë të rregullt.

© zëri.info