Kronika

Vrasja e dyfishtë në Gjakovë, flet dëshmitari i ngjarjes

Vrasja e dyfishtë në Gjakovë, flet dëshmitari i ngjarjes
17 korrik 2017 • 15 : 02 Foto: Ilustrim

Komandanti i Policisë në Gjakovë, Kristë Gjokaj, ka thënë për Klan Kosovën që sipas një deklarate preliminare nga një dëshmitar okular (familjar i njërit prej viktimave) i cili ka qenë në vendin e ngjarjes në restorant, ku ka ndodhur vrasja e dyfishtë, Krist Memaj ka tentuar të bëjë vetëvrasje.

Ndërkaq Pjetër Memaj, kushëriri i tij, ka tentuar vazhdimisht që ta ndalë.

Por, në zhvillim e sipër, i ndjeri Krist Memaj ka shtënë me armë në Pjetrin dhe pastaj ka vrarë veten.

© zëri.info