Kronika

Shmanget tragjedia në Sarandë: Policia kufitare shpëton nga mbytja tetë fëmijë (Video)

Shmanget tragjedia në Sarandë: Policia kufitare shpëton nga mbytja tetë fëmijë (Video)
18 qershor 2017 • 17 : 24

Policia kufitare e Sarandës ka arritur të shmangë një tragjedi, e cila mund të rezultonte në mbytjen e tetë personave.

Tetë fëmijë kanë qenë në det në një varkë me pedale, por papritur, për shkaqe ende të pazbardhura, mjeti i lundrimit është përmbysur dhe ka rrezikuar jetën e tyre. /BW/

© zëri.info