Kronika

Përleshje në qendër të Prishtinës, ndërhynë policia dhe arreston dy persona (Video)

Përleshje në qendër të Prishtinës, ndërhynë policia dhe arreston dy persona (Video)
16 maj 2017 • 14 : 20

Një grup i të rinjëve janë përleshur sot në qendër të Prishtinës.

Disa të rinjë sot janë përleshur fizikisht mes vete në qendër të Prishtinës, saktësisht afër obliskut NEWBORN, raporton Magazina.al

Por në këtë përleshje i menjëhershëm ka qenë reagimi i policisë, të cilët kanë ndërhyrë dhe i kanë arrstuar disa prej tyre.

Në videon e siguruar, shihet policia duke i shoqëruar disa të rinjë në stacionin policor të cilët ishin të përfshirë në këtë përleshje.

 

© zëri.info