Kronika

Mitrovicë: Zhduket vajza në ditën e Shën Valentinit

Mitrovicë: Zhduket vajza në ditën e Shën Valentinit
16 shkurt 2017 • 11 : 13

Në fshatin Vinarc të Mitrovicës Veriore është raportuar për një vajzë të zhdukur.

Ankuesja ka raportuar se vajza e saj ka dal nga shtëpia më 14 shkurt dhe nuk është kthyer më.

Policia është duke u marrë me rastin.

© zëri.info