Shëndetësi

Efektet çudibërëse të lëngut të patates

Efektet çudibërëse të lëngut të patates
13 gusht 2017 • 17 : 49

Sipas një studimi të bërë, lëngu i patates ka aftësi në shërimin e problemeve të stomakut.

Lëngu i patateve ka efekte shëruese në shërimin e aciditetit të stomakut madje edhe në ulçerë, përcjell lajmi.net

Patatja përmban disa substanca që veprojnë si dezifektant.

Është një recetë e shëndetshme natyrore e cila ka rol të veçantë për uljen e inflamacionit dhe në luftimin e bakterieve.

© zëri.info