Shëndetësi

Qershia ndihmon të kemi enë të shëndosha të gjakut

Qershia ndihmon të kemi enë të shëndosha të gjakut
09 gusht 2017 • 12 : 28

Qershia është një frut e pasur me vitaminat A, C, E dhe minerale si magnezi, hekuri, kaliumi dhe fibra. Ato pengojnë oksidimin e kolesterolit të dëmshëm LDL, i cili i dëmton enët e gjakut. Qershia ndihmon të kemi enë të shëndosha të gjakut sepse ndikojnë në zvogëlimin e a arteriosklerozës. Rrallë herë ndonjë pemë paraqet një kombinim të shijes së mirë dhe dobive të shumta. 

© zëri.info