Shëndetësi

Videoja e cila do t’ju bëjë ta lini duhanin: Si duken mushkëritë e shëndetshme vetëm pas 20 cigareve (Video)

Videoja e cila do t’ju bëjë ta lini duhanin: Si duken mushkëritë e shëndetshme vetëm pas 20 cigareve (Video)
08 gusht 2017 • 18 : 41

Se konsumimi i duhanit është shprehi e dëmshme për shëndetin, kjo është dëshmuar nga plot ekspertë botërorë të kësaj fushe.

Konsumimi i duhanit është ndër shkaktarët kryesor të kancerit në mushkëri, të pikës në tru, të dëmtimit të shëndetit oral, etj.

Por, për të dëshmuar se një cigare mund ta zvogëlojë jetëgjatësinë tuaj për rreth 11 minuta, disa ekspertë kanë krijuar një eksperiment me mushkëri të njeriut dhe e kanë incizuar efektin që duhani e shkakton te mushkëritë e shëndetshme.

Shikojeni këtë video, ku mund ta shihni qartë efektin në fjalë, dhe shpresojmë se kjo video do t’ju ndihmojë ta lini duhanin!/Telegrafi/

© zëri.info