Shëndetësi

Ja se si mund t’i hiqni puçrrat me ilaçin magjik, të cilin mund ta bëni vetë (Video)

Ja se si mund t’i hiqni puçrrat me ilaçin magjik, të cilin mund ta bëni vetë (Video)
15 mars 2017 • 17 : 12

A bëheni nervoz për shkak të puçrrave të vogla, të bardha nën lëkurë, të cilat dermatologjia i njeh me emrin “milium” dhe shfaqen kryesisht përreth syve dhe hundës?

Prandaj po ju japim disa zgjidhje të cilat mund t’i aplikoni në shtëpi.

Puçrrat e këtilla te personat e rritur, shfaqen nga arsye të ndryshme.

Recetën tjetër magjike shumica do ta përjetojnë si diçka tepër të gërditshme, mirëpo ata që e kanë provuar, thonë që është shumë e suksesshme.

Fjala është për jargët e kërmijve, transmeton Telegrafi.

Shikojeni këtë video dhe çdo gjë do ta keni të qartë.

 

© zëri.info