Ekonomia

BE-ja përkrah Kosovën edhe me 20 milionë euro

BE-ja përkrah Kosovën edhe me 20 milionë euro
07 nëntor 2018 • 17 : 29

Lexo Detajet

Bashkimi Evropian i ka ofruar edhe 20 milionë euro Termokos-it, me qëllim që të ketë ngrohje edhe në disa lagje të tjera në kryeqytet.

Kështu u tha nga zyrtarë të lartë të Zyrës së BE në Prishtinë gjatë një diskutimi për Efiçiencën e Energjisë, Kogjenerimin dhe projektin e ngrohjes së qytetit në Prishtinë.

Nga panelistët në këtë diskutim, u përkrah fuqishëm projektii i kogjenerimit.

© zëri.info