Ekonomia

Nis protesta e punëtorëve të Postës para Qeverisë

Nis protesta e punëtorëve të Postës para Qeverisë
13 shtator 2018 • 11 : 25 Foto: Driton Bublaku

Pamje nga protesta

Ka filluar protesta e punëtorëve të Postës së Kosovës para ndërtesës së Qeverisë, raporton “Zeri.info”.

Punëtorët e Postës tash e sa ditë janë në grevë dhe sot përmes kësaj proteste ata kanë shprehur pakënaqësitë e tyre për shkak të vonesës së pagave dhe moskryerjen e obligimeve nga Qeveria.

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info