Ekonomia

Publikohet pasuria e Behgjet Pacollit

Publikohet pasuria e Behgjet Pacollit
12 qershor 2018 • 16 : 36 Foto: Driton Bublaku

Lexo detajet

Zëvendëskryeministri i Kosovës, Behgjet Pacolli vazhdon të jetë politikani më i pasur në Kosovë.

Në deklarimin e pasurisë, ai ka deklaruar pasurinë e tij shumë milionëshe me shumicën e pasurisë së paluajtshme jashtë vendit.

Ai ka deklaruar në total pasuri të paluajtshme dhe të luajtshme më shumë se 200 milionë e kapital të kompanive ku është pronar më shumë se 400 milionë euro.

Pacolli miliona euro ka edhe para të gatshme nëpër banka. Në total ai ka rreth 6 milionë euro në banka, dhe po ashtu 355 mijë dollarë.

Të hyra vjetore ka deklaruar dividentën në vlerë totale prej 5.3 milionë eurosh dhe interesin e depozitave prej 130 mijë eurove.

© zëri.info