Ekonomia

Përveç rrymës, veriu nuk paguan as ujë (Video)

Përveç rrymës, veriu nuk paguan as ujë (Video)
12 dhjetor 2017 • 18 : 10

Mbi 140 milionë euro konsiderohet borxhi i banorëve në pjesën veriore të Kosovës për energjinë e shpenzuar.

Administratorja Ardiana Hoxhiq, vlerëson se kjo çështje është politike dhe qeveria e Kosovës është dashur që në bisedimet e Brukselit si pikë ta parë ta këtë borxhin e rrymës dhe ujit.

© zëri.info