Ekonomia

Filloi ndërtimi i rrugës për në Parkun Nacional 'Blinaja'

Filloi ndërtimi i rrugës për në Parkun Nacional 'Blinaja'
10 gusht 2017 • 14 : 52

Kryetari i Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti së bashku me Ministrin e Infrastrukturës, Hanefi Muharremi sot inauguruan fillimin e punimeve në rikonstruimin e rrugës Magure – Blinaj – Parku Nacional “Blinaja”.

Kryetari Ahmeti u shpreh i kënaqur me investimet që po bëhen në përmirësimin e infrastrukturës rrugore në Komunën e Lipjanit dhe uroi banorët për fillimin e punimeve në këtë projekt mjaft të rëndësishë.

Kryetari Ahmeti ka falenderuar ministrin Muharremi për mbështetjen e Ministrisë në përmirësimin e infrastrukturës lokale në Komunën e Lipjanit. Ky projekt financohet nga Ministria e Infrastrukturës ndërsa menaxhimin dhe pjesët tjera të projektit kryehen nga Komuna e Lipjanit.

Gjatësia e rrugës L=3200(m), gjërsia B=5.0(m), ndërsa shteku i çiklistëve përgjat gjithë rrugës me gjërsi B=1.20(m) dhe trotuari me ndriçim publik me gjërsi B=1.80(m). Vlera e realizimit të këtij projekti është 497,971.41 Euro

Image
Image

© zëri.info