Ekonomia

ATK dhe Policia aksion kundër evazionit fiskal në Ferizaj

ATK dhe Policia aksion kundër evazionit fiskal në Ferizaj
11 korrik 2017 • 10 : 18

Drejtoria e Hetimeve Tatimore dhe Inteligjencës në bashkëpunim me Policinë e Kosovës, sot është duke zhvilluar një aksion me ç ‘rast ka bërë bastisjen e një lokacion në qytetin e Ferizajt. Rasti në fjalë dyshohet për evazion fiskal-konkretisht për transaksione fiktive.

Administratat Tatimore e Kosovës do të jep informacione më të detajuara, pas përfundimit të aksionit.

© zëri.info