Ekonomia

Ministria e Mjedisit mbështet Obiliqin

Ministria e Mjedisit mbështet Obiliqin
15 maj 2017 • 17 : 26

Në ambientet e Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor u nënshkrua Memorandumi nga ministri në largim, Ferat Shala dhe kryetari i Obiliqit, Xhafer Gashi në përkrahje të një projekti për Komunën e Obiliqit.

Projekti është  “Pastrimi i  lumit Sitnica’’ në komunën e Obiliqit, në vlerë 152,000,00 euro

Në këtë takim Shala theksoi se me nënshkrimi i këtij memorandumi përkrahur financiarisht nga MMPH-ja do të ndihmohet Komuna e Obiliqit.

Me realizimin e tij, do të evitohen vërshimet e shumta si dhe dëmet e tokave bujqësore që ndodhen në afërsi të këtij lumi.

Gashi e falënderoi ministrin Shala për përkrahjen në realizimin e këtij projekti.

Palët u dakorduan që pas nënshkrimit të këtij Memorandumi të fillohet me procedurat e parapara me Ligj, me qellim të realizimit të këtij projekti.

© zëri.info