Ekonomia

Veseli: Ekonomia kërkon fillim të ri (Video)

Veseli: Ekonomia kërkon fillim të ri (Video)
19 prill 2017 • 10 : 26

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës ka lansuar një video në profilin e tij në Facebook, përmes së cilës ka paralajmëruar fillim të ri për ekonominë kosovare.

“Qëllimet e mia në politikë janë të qarta: Kosova me ekonomi prodhuese, e jo konsumuese. Shikojeni dhe shpërndajeni. #FillimiRi”, ka shkruar lideri i PDK-së në këtë postim.

© zëri.info