Ekonomia

Mustafa: Kemi arritur që ky projekt të kryhet përafërsisht në afatin e paraparë

Mustafa: Kemi arritur që ky projekt të kryhet përafërsisht në afatin e paraparë
17 mars 2017 • 13 : 54
Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa është shprehur shumë i kënaqur me promovimin e investimit të ujësjellësit rajonal “Prishtina”, për të furnizuar me ujë 24 orë.

“Është kënaqësi e madhe që ne po zgjidhim problemet më të rënda të qytetarëve, të ujit, energjisë, të ngrohjes që nuk e kanë rënduar vetëm Prishtinën si kryeqendër, por edhe komunat tjera”, ka thënë Mustafa në përurimin e fabrikës së ujit në Shkabaj.

Sipas kryeministrit me këtë projekt nuk po zgjidhet problemi vetëm për Prishtinën por edhe për gjashtë ë komuna tjetra.

“Edhe mua më ka rënë hise ta përgatisë dokumentacionin për këtë investim. Më vjen mirë që komuna i ka përmbush të gjitha pikat për këtë projekt”, ka shtuar Mustafa.

“Kemi arritur që ky projekt të kryhet përafërsisht ne afatin e paraparë”, ka pohuar ai.

Dhe në fund, Mustafa ka thënë se s’ka gjë më të mirë se sa qytetarëve tu sigurohet uji dhe nevojat elementare në jetë.

 

© zëri.info