Dosier

Viti 1993, Demaçi në Beograd: Kosova është e jona, ju jeni okupator

Viti 1993, Demaçi në Beograd: Kosova është e jona, ju jeni okupator
28 korrik 2018 • 15 : 37

Lexo detajet

Veprimtari i shquar i çështjes kombëtare Adem Demaçi, është karakteriuzuar edhe për guximin që ka pasur ta shpreh atë çfarë e ka menduar edhe kur është përballur para armikut.

Demaçi qysh në vitin 1993, e kishte paralajmëruar Serbinë se nëse vazhdon të shtyp shqiptarët e Kosovës, do të ketë gjakderdhje.

Në një intervistë në televizionin “Studio B” në Beograd, Demaçi apeloj që regjimi i Millosheviqit të heq dorë nga terrori dhe lufta që po ushtronte në Kosovë.

Për më shumë shihni intervistën e plotë:

© zëri.info