Dosier

Pamje të rralla të Kosovës të vitit 1920 (VIDEO)

Pamje të rralla të Kosovës të vitit 1920 (VIDEO)
24 maj 2018 • 09 : 56

Ja si ishte Kosova në vitin 1920

Për 100 vjet bota është zhvilluar shumë.

Por nëse flet për Kosovën, edhe pse është vendi më i pazhvilluar i rajonit, dhe e krahason atë me vitin 1920, duhet të jesh shumë i knaqur se në çfarë stadi të zhvillimit ndodhet sot.

Në disa pamje filmike të siguruara nga FMimages.net, që tregojnë qytetet e Prizrenit dhe të Mitrovicës, shihen kosovarët, një popull thuajse komplet baritor.

© zëri.info