Dosier

Pamje të rralla: Një dasmë në Gjilan në vitin 1974

Pamje të rralla: Një dasmë në Gjilan në vitin 1974
01 maj 2018 • 19 : 48

Lexo detajet

Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale shihen pamje të cilat thuhet se i takojnë vitit 1974.

Sipas publikuesit të videos, Shaban Osmani, bëhet fjalë për pamje që i takojnë datës 01.09.1974, dhe që tregojnë se si ishte një dasmë kosovare, gjegjësisht një dasmë në Gjilan.

“Dikur dasmat u bejshin me plot dashuri e me hiq urrejtje, kur dashi ne shpin ishte ma i leht se sa 1 fjal e sotit qe sun e bajne njerzia, ku femijet ushqeheshin me plot dashuri ne ate kohe te varferise e sot femija ne kohen e pasurise ushqehen me urrejtje”(sic), ka shkruar Osmani në përshkrimin e videos së publikuar në Facebook. 

© zëri.info