Dosier

Presidenti Rugova dhe Ramiz Kelmendi duke hedhur vallen

Presidenti Rugova dhe Ramiz Kelmendi duke hedhur vallen
19 prill 2018 • 15 : 05

Lexo detajet

Presidenti Ibrahm Rugova duke vallëzuar me shkrimtarin Ramiz Kelmendi.

Një foto e cila po qarkullon në rrjetet sociale shfaqë Presidentin Rugova dhe shkrimtarin Kelmendi duke vallëzuar së bashku.

Fotografia është bërë në New York, diku rreth vitit 1990.

Ndërkohë, presidenti historik i Kosovës Ibrahim Rugova , njihet si person që e donte këngën tradicionale shqipe. /Metro/Image

© zëri.info