Dosier

Pamje nga sateliti mbi lagjen Drogodan

Pamje nga sateliti mbi lagjen Drogodan
05 shkurt 2018 • 17 : 29

“Zeri.info’ ju sjell këto fotografi të rralla të realizuara nga sateliti ku shihet një pjesë e lagjes së Prishtinës “Dragodan”.

Këto fotografi u përkasin viteve: 2001, 2004, 2009 dhe 2012. /ZERI.

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info