Dosier

Video e rrallë: Kadri Veseli i armatosur në radhët e UÇK-së

Video e rrallë: Kadri Veseli i armatosur në radhët e UÇK-së
06 dhjetor 2017 • 20 : 52

Në një video të papublikuar më parë, shfaqet Kadri Veseli me pushkë në dorë dhe me uniformë të UÇK-së.

Kreu i Kuvendit të Kosovës, i njohur në luftë si komandant “Luli” shihet duke ecur bashkë me luftëtarë tjerë në luftë.

Pamjet tregojnë dimrit e ftohtë të luftës në Kosovë, me të cilin janë përballur ushtarët çlirimtarë.

Ndiqini pamjet:

© zëri.info