Dosier

'Gjurmë Shqiptare': Durrësi, qyteti që sfidoi 'fundin' e botës (Video)

'Gjurmë Shqiptare': Durrësi, qyteti që sfidoi 'fundin' e botës (Video)
17 shtator 2017 • 11 : 45
Cila është legjenda e Epidamnit, përplasjet, kolonizimi dhe katastrofat natyrore që shkatërruan qytetin e lashtë.

Çfarë fsheh nëntoka e Durrësit dhe a e njohim në sa ç’duhet historinë e tij?

Ndiqni të plotë videon e dokumentarit të gazetarit Marin Mema...

 

© zëri.info