Dosier

Fotografia e ndaluar e Enver Hoxhës, ku ai ishte i dehur

 Fotografia e ndaluar e Enver Hoxhës, ku ai ishte i dehur
14 shtator 2017 • 23 : 00

Ish-drejtori i Arkivave të Ministrisë se Brendshme, Kastriot Dervishi, ka publikuar në rrjetin e tij social Facebook, një foto të liderit komunist të Shqipërisë, Enver Hoxha.

Në këtë foto që shihni më poshtë, të papublikuar më parë, është Enver Hoxha, i cili duket në gjendje të dehur. Këtë foto të Enver Hoxhës nuk e keni parë kurrrë më parë.

Enver Hoxha është njeriu i cili ne historinë e Shqipërisë ka marrë me vete shumë mistere, jo vetëm si drejtues i një sistemi i cili kishte ne thelb të fshihte të vërtetën por dhe si një diktator i famshëm ne periudhën qe drejtoi vendin.

Image

© zëri.info