Dosier

Pamje të rralla të Shqipërisë së vitit 1982 (FOTO)

Pamje të rralla të Shqipërisë së vitit 1982 (FOTO)
25 gusht 2017 • 16 : 49

Pamje që do të shihni më poshtë, janë bërë nga gazetari italian, Onide Donati.

Donati ishte zyrtar i Partisë Komuniste të Riminit, por ka punuar edhe si korrespondent dhe redaktor i gazetës Emilia-Romagna.

Fotot nga vise të ndryshme të Shqipërisë komuniste, ai i ka bërë gjatë një vizite të vitit 1982.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info