Dosier

Ibrahim Rugova në takim më Bill Clinton në Shtëpinë e Bardhë, 1998

Ibrahim Rugova në takim më Bill Clinton në Shtëpinë e Bardhë, 1998
28 korrik 2017 • 14 : 54

Për herë të  parë faqja FMimages.net publikonë foto të panjohura të presidentit Ibrahim Rugova gjatë vizitës historike  të delegacionit shqiptarë në Washington në vitin 1998.

Kosova në vitin 1998 ishte në ditët e saja më të vështira nga pushtimi,dhuna e represioni serb dhe populli shqiptarë i kishte drejtuar shpresën nga Amerika.

Delegacioni shqiptar në krye më Ibrahim Rugovën ishte pritur në Zyrën Ovale nga presidenti amerikan Bill Clinton, ku kishin marrë mbështetje të fuqishme nga presidenti Bill Clinton./FMimages.net

Image

Image

 

© zëri.info