Dosier

Ja si ishte Prishtina në vitin 1917 (FOTO)

Ja si ishte Prishtina në vitin 1917 (FOTO)
25 korrik 2017 • 17 : 15

Kjo fotografi është bërë në Prishtinë në vitin 1917.

Është një foto e realizuar plot një shekull më parë.

Në të mund të dallohet Kulla e Sahatit dhe Xhamia e Madhe e kryeqytetit të Kosovës, shkruan faqja “Gegë e Toskë”.

Gjithashtu, duket edhe një grua që mban afër një djalë.

Image

© zëri.info