Kur e gjithė Prishtina kishte dalur nė rrugė pėr ta pritur Titon nė vitin 1975 (Foto)

Kur e gjithė Prishtina kishte dalur nė rrugė pėr ta pritur Titon nė vitin 1975 (Foto)

SHPËRNDARJE

23 Qershor 2017 • 11:21 •

Ishte viti 1975 kur Tito vizton Kosovën, dhe ishte viti i parë kur Kosova kishte fituar Autonominë dhe Kushtetën e saj të vitit 1974.

Që nga Veterniku e deri në sheshin (sot) “Nënë Tereza”  kishin dalur me qindra njerëz për ta pritur Titon, kurse Tito hipur në makinën e tij legjendare “Mercedes S-Class Pullman” përshedeste masën e njerëzve të cilët kishin dalur për ta pritur.

Image

Image

Image