Dosier

1975 në Prishtinë: Tita pritej si hero (Foto)

1975 në Prishtinë: Tita pritej si hero (Foto)
22 qershor 2017 • 22 : 08

Ishte viti 1975, kur Tito vizitonte Kosovën për herë të parë, pikërisht në vitin kur Kosova kishte fituar Autonominë dhe Kushtetutën e saj të vitit 1974.

Që nga Veterniku e deri në sheshin e sotshëm “Nënë Tereza”  kishin dalur me qindra njerëz për ta pritur Titon, kurse Tito hipur në makinën e tij “Mercedes S-Class Pullman” përshëndeste masën e njerëzve.

Image
Image
Image
Image

© zëri.info