Dosier

E vërteta e madhe për 'Iliridën' (Video)

E vërteta e madhe për 'Iliridën' (Video)
15 prill 2017 • 22 : 53

 

Maqedonia e lashtë dhe ajo e sotme… Një udhëtim që zbulon të vërtetat, rrënjët, deformimet.

Cila është lidhja mes Maqedonisë së lashtë dhe asaj të sotme? Si manipulohet historia? Gazetari Marin Mema sjell një investigim në qendrat kryesore. Çfarë fsheh nëntoka e tyre?

Ndiqni videon e Marin Memës së Top Channel, e plota që sjell të vërtetat e jashtëzakonshme!

 

© zëri.info