Dosier

Richard Gere, përgjatë vizitës në kampin e refugjatëve të Kosovës në Maqedoni (Foto)

Richard Gere, përgjatë vizitës në kampin e refugjatëve të Kosovës në Maqedoni (Foto)
25 mars 2017 • 11 : 48

Një nga të famshmit që ka vizituar refugjatët e Kosovës ishte edhe aktori i madh botëror Richard Gere, i cili kishte ardhur ti japë kurajë këtyre familjeve të shumta me gra e fëmijë.

Dëbimi i shqiptarëve nga shtëpitë e tyre, pas fillimit të bombardimeve të NATO-s, mbi pikat e ushtrisë serbe pat bërë bujë në të gjitha mediet botërore, dhe ngritja e kampeve të refugjatëve në vijat kufitare me Kosovë, ishin bërë edhe pikë referuese edhe për të famshmit, shkruan KultPlus.

Një nga të famshmit që ka vizituar refugjatët e Kosovës ishte edhe aktori i madh botëror Richard Gere, i cili kishte ardhur ti japë kurajë këtyre familjeve të shumta me gra e fëmijë.

Në fotografitë që kishin pushtuar botën në prill të vitit 1999, shihet gëzimi i refugjatëve, të cilët po dëgjonin me vëmendje këtë aktor të famshëm.

 

Image

 

© zëri.info