18 vjet nga masakrat nė fshatrat e Rahovecit

18 vjet nga masakrat nė fshatrat e Rahovecit

SHPËRNDARJE

25 Mars 2017 • 08:41 •

Sot bëhen 18 vjet nga masakrimi i shqiptarëve në fshatrat Fortesë, Brestoc dhe Celinë të Komunës së Rahovecit.

Gjatë luftës së vitit 1999 në fshatin Fortesë janë vrarë nga forcat serbe 69 martirë, kurse në fshatin Brestoc, janë vrarë 5 dëshmorë dhe 49 martirë, ndërsa në fshatin Celinë, janë vrarë 75 martirë.