Botërori 2018

Pritje madhështore për Kroacinë edhe pa Kupën e Botës – FOTO

Pritje madhështore për Kroacinë edhe pa Kupën e Botës – FOTO
16 korrik 2018 • 18 : 52

FOTO

Nuk arritën të kthehen në shtëpi me Kupën e Botës, por sërish futbollistët kroatë janë pritur në vendin e tyre si heronj dhe me të drejtë.

Kroacia bëri një paraqitje mbresëlënëse në Rusi, duke thyer edhe arritjen më të madhe të tyre që ishte vitin 1998, kur shkuan deri në gjysmëfinale në Botërorin e Francës.

Me mijëra kroatë dolën në shesh për të mbështetur idhujt e tyre, të cilët parakaluan me një autobus të hapur dhe me medaljen e argjendtë në qafë.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

© zëri.info