Botërori 2018

Fshehën alkoolin në dylbi, shikoni se çfarë bëjnë tifozët kolumbianë në stadium (VIDEO)

Fshehën alkoolin në dylbi, shikoni se çfarë bëjnë tifozët kolumbianë në stadium (VIDEO)
20 qershor 2018 • 18 : 17

Detajet

Disa tifozë kolumbianë kanë arritur të fusin brenda ambienteve të stadiumit alkoolin që ata do e konsumonin gjatë ndeshjes.

Ky veprim është filmuar nga tifozët dhe ka bërë bujë ndërkohë që Zyra e Jashtme e Kolumbisë është detyruar të lëshojë një deklaratë në të cilën janë qortuar tifozët e tyre duke u mësuar se si të sillen në stadium.

Ditën e djeshme Kolumbia luajti dje ndeshjen përballë Japonisë të cilën e humbi me rezultatin 2-1. 

© zëri.info