Botërori 2018

Parashikimi ndryshe për fituesen e Botërorit

Parashikimi ndryshe për fituesen e Botërorit
12 qershor 2018 • 20 : 49

Lexo detajet

32 skuadra, vetëm një fituese! Por, si mund ta parashikosh se cila prej kombëtareve do të ngrejë trofeun e madh më 15 korrik në Moskë?

Duke iu referuar statistikave, përplasjeve dhe trendit që është ndjekur në të shkuarën, BBC Sport ka eleminuar 31 skuadra dhe ka dalë në parashikimin se kush do të kurorëzohet kampione e Botës pas thuajse një muaji. /Tch/ Image

© zëri.info