Bota

Kronologjia e gjenocidit në Srebrenicë

Kronologjia e gjenocidit në Srebrenicë
11 korrik 2018 • 13 : 52

Lexo detajet

Srebrenica është sinonim i konfliktit që ka shkatërruar ish-Jugosllavinë. Gjenocidi i kryer në vitin 1995 në këtë qytet dhe zonat përreth ende konsiderohet krimi më i madh në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore.

 

© zëri.info