Bota

6 të plagosur nga të shtënat në një shkollë

6 të plagosur nga të shtënat në një shkollë
13 shtator 2017 • 20 : 47

Gjashtë persona kanë mbetur të plagosur, pas të shtënave në një shkollë të mesme në Washington.

Ngjarja ka ndodhur saktësisht në shkollën e mesme Freeman në Rrockport, transmeton Klan Kosova.

Dorasi është në paraburgim ndërsa të gjithë nxënësit dhe stafi janë duke u evakuar.

© zëri.info