Auto&Tech

Makina më e ngadaltë në botë e cila nuk ka motor fare (VIDEO)

Makina më e ngadaltë në botë e cila nuk ka motor fare (VIDEO)
01 nëntor 2018 • 23 : 03

Detajet

Hannes Langeder ka marrë brohoritje ndërkombëtare për super-makinat e tij me pedale.

Ferdinand Porsche GT3 RS dhe Fahrad Farfalla Ferrari janë bërë prej shiritave kasetave dhe janë tërësisht pa motorë.

Në vijim është një transkript i videos.

">http://

© zëri.info