Auto&Tech

Me kriptovaluatat e vogla, të gjithë harruan për këtë gjigant, i cili përsëri arriti rekorde

Me kriptovaluatat e vogla, të gjithë harruan për këtë gjigant, i cili përsëri arriti rekorde
08 janar 2018 • 08 : 13
Artikull i Sponzorizuar

Aksionet e Apple në fund të vitit 2017 sollen një rekord të ri dhe ka arritur çmimin e 177 dollarë dhe analistët besojnë se tashmë në Janar vlera e tregut të kompanisë mund të arrijë një mijë miliardë dollarë. Në vitin 2017, çmimi i aksioneve të Apple u rrit me 46%.

FORTRADE, për të gjithë ata që janë të interesuar për të mësuar se si të tregtojnë me çmimin e aksioneve të Apple dhe kompanive e tjera (kontratat për diferencë në çmim CFD) ose thjesht duan të zgjerojnë njohuritë e tyre, ka përgatitur një manual falas se si të tregtoni me çmimin e aksioneve nga kolltuku ". Manuali është përshtatur për të gjitha nivelet e njohurive dhe mund ta shkarkoni  në linkun e mëposhtëm.

Manuali falas "Si të tregtoni me çmimin e aksioneve nga kolltuku" mund ta shkarkoni këtu.

Produktet  Apple nga seria iPhone në vitin 2017 përfshinte tri modele të reja: iPhone 8, 8-plus dhe modeli iPhone X i cili është lancuar me rastin e dhjetë vjetorit të iPhone. Njoftimi më 12 shtator se iPhone X ka hyrë në para-shitje dhe me 27 tetor zyrtarisht arriti që të jetë në dispozicion në 3 nëntor. Çmimi fillestar i iPhone X është 999 dollarë.

Image

 

Rezultatet e biznesit të Apple në tremujorin e fundit të vitit 2017 tejkaluan pritjet. Fitimet për aksion arritën 2.07 dollarë ndërsa të ardhurat u rritën në 52.6 miliardë dollarë. Vlerësimi i kompanisë për shitjet e ardhshme të modelit të iPhone për 2018 është 84-87.5 milionë copë, duke sugjeruar parashikime optimiste rreth iPhone X.

Manuali falas "Si të tregtoni me çmimin e aksioneve nga kolltuku" mund ta shkarkoni këtu.

Investimet intensive në Kinë, ka bërë qe të jetë tregu i tretë më i madh për Apple (pas SHBA dhe Evropës) e cila u shpagua. Shitjet në Kinë arritën 9.8 miliardë dollarë, që është 12% më shumë se 2016.

Edhe nëse tregu i kompjuterëve mund të zvogëlohet, Apple vazhdon të regjistrojë shitjet rekorde për Mac-un legjendar. Të ardhurat nga shitjet e tij u rritën 7.17 miliardë dollarë ose 25% krahasuar me 2016, duke arritur një rekord të lartë.

FXLider ka një marrëveshje bashkëpunimi me FORTRADE Ltd për promovimin e shërbimeve tregtare , e është i autorizuar dhe rregulluar në Mbretërinë e Bashkuar nga FCA (Autoriteti i Sjelljes Financiar) me numër regjistrimi, 609970.

Kontratat për dallim në çmim (CFD) janë produkte që mbështeten në leverexhet financiare dhe e mbajnë një nivel të lartë të rrezikut e kapitalit tuaj sepse çmimet së shpejti mund të bëhen pafavorshme për ju. Humbjet mund të kalojnë depozitat tuaj dhe nga ju mund të kërkohet për të bërë pagesa shtesë. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë konsumatorët dhe për këtë arsye ju duhet të jeni i sigurt se e keni kuptuar rreziqet, por referoheni dhe klshilli të pavarur. Ky material nuk përbën ofertë, kërkim ose transaksion në lidhje me ndonjë instrument financiar. FXLideri nuk pranon asnjë përgjegjësi për çdo përdorimi i këtyre komenteve, as për pasojat që mund të lindin. Nuk jepet asnjë siguri ose garanci për për saktësi ose plotësinë e këtyre të dhënave. Rrjedhimisht, çdo person që vepron sipas tyre, vepron tërësisht në rrezik të tyre.

© zëri.info