Auto&Tech

IPhone apo Samsung? Ja cili u shit më shumë gjatë vitit 2017

IPhone apo Samsung? Ja cili u shit më shumë gjatë vitit 2017
03 janar 2018 • 19 : 25

A e dini cili celular është shitur më shumë gjatë 2017?

Edhe këtë vit, IPhone i Apple udhëhoqi garën e shitjeve në të gjithë botën.

Renditja përfshiu 3 modelet: iPhone 8, iPhone 8 Plus dhe iPhone X.

Vendin e pason Samsung i cili konkurron me Samsung Galaxy note 8 dhe Galaxy S8.

Të ardhurat nga iPhone Apple shkojnë në 223 milion dollarë, ndersa Samsung ka realizuar të ardhura të cilat shkojnë në 33 milion dollarë.

© zëri.info