Auto&Tech

Golf 2 i mund të gjitha super-veturat sportive! – (Video)

Golf 2 i mund të gjitha super-veturat sportive! – (Video)
22 nëntor 2017 • 12 : 02

Edhe pse Golf dy nuk prodhohet më shumë se 30 vite, ai prapë vazhdon të jetë i popullarizuar në mesin e adhuruesve nga e mbarë bota, transmeton Zeri.info.

Dhe se kjo veturë kishte vërtetë potencial të madh, tregon edhe modeli i Golf MK2 i ripunuar dhe i transformuar në një bishë të vërtetë.

Dhe për të dëshmuar se është një veturë vërtetë e fuqishme, janë zhvilluar gara ‘drag-race’, ku ky model ka arritur të mund disa prej super-veturave sportive më të fuqishme të ditëve të sotme. Në vjim mund t’i shihni këto gara./ZERI

 

© zëri.info