Auto&Tech

Nuk janë fotoshop (Foto)

Nuk janë fotoshop (Foto)
15 korrik 2017 • 11 : 12

Çdo smartfone ka të integruar një opsion, të quajtur panoramic, për realizimin e fotografive.

Ky opsion i ndihmon përdoruesit që të fusin brenda imazhit të fotos sa më tepër pjesë nga ambienti që i rrethon.

Por nëse nuk e lëviz ashtu siç duhet dorën atëherë rezulton të dështosh dhe të krijosh imazhe të çuditshme dhe argëtuese. /Lajmi.net/

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

© zëri.info