Auto&Tech

Si të bëhem me një iPhone 7 këtë fundjavë?

Si të bëhem me një iPhone 7 këtë fundjavë?
19 maj 2017 • 16 : 08

Modeli i fundit i telefonit të Apple – iPhone i ri 7 është dëshirë e miliona njerëzve në mbarë botën. Në fakt, iPhone edhe cilësohet si telefoni më i famshëm në botë.

Një të tillë mund ta fitoni edhe ju që po e lexoni këtë shkrim, këtë fundjavë. Krejt çfarë duhet të bëni është ta dini një përgjigje të shumë të thjeshtë.

Në bashkëpunim me prodhuesin e famshëm Granoro, Meridian Express organizon lojën shpërblyese të fundjavës për periudhën 19 – 21 Maj 2017. Për t’u bërë pjesëmarrës në lojën e cila shpërblen me një iPhone 7, përdoruesit duhet të përgjigjen në pyetjen se “në cilin shtet gjendet fabrika e prodhimit të produkteve të Granoro?”

Vetëm me përgjigjen e thjeshtë në këtë pyetje e cila mund të gjendet me një klikim të vetëm në Google ju mund t’ia filloni javës tjetër me iPhone 7.

Përzgjedhja e fituesit bëhet në mënyrë automatike dhe të rëndomtë, ditën e hënë më 22 Maj 2017.

Rregullat e përgjithshme të pjesëmarrjes në këtë lojë janë në këtë  linkhttps://www.facebook.com/RrjetiMeridianExpress/photos/a.429228937138716.97754.422344041160539/1418889258172674/?type=3&theater

Image

 

 

© zëri.info