Auto&Tech

Shikoni se si riparon gati në perfeksion BMW-në e shkatërruar (VIDEO)

Shikoni se si riparon gati në perfeksion BMW-në e shkatërruar (VIDEO)
15 maj 2017 • 16 : 21

Arthur Tussik është eksperti i riparimit të veturave i cili sfidon veten me vetura të shkatërruara pothuajse plotësisht.

Në videon në vazhdim shihet se si Arthur riparon një BMW pothuajse të shkatërruar plotësisht, transmeton Express.

Aty shihen aftësitë e jashtëzakonshme dhe kujdesi ndaj detajeve që e bëjnë këtë riparim të veçantë.

 

© zëri.info