Auto&Tech

Facebook, një lule për mirënjohje ndaj nënës

Facebook, një lule për mirënjohje ndaj nënës
12 maj 2017 • 15 : 16

Disa muaj më parë Facebook ndryshoi reagimet për një status apo një foto. 

Nëse me parë thjesht mund të klikoje “Pëlqej”, me shenjën me gishtin e madh lart, filloi dhe ndarja e reagimeve me emoji, ku mund të shprehje keqardhje, habi, inat të qeshje, apo një zemër për dashuri.

Së fundmi këtij reagimi i është shtuar edhe një lule vjollcë, kuptimi i të cilës është për ditën e Nënës, më 14 maj.

Përkrah saj shkruhet ‘mirënjohje’.

Dita e Nënës festohet në më shumë se 80 vende të botës të dielën e dytë të majit, pra, data e saj nuk është e përcaktuar.

© zëri.info