Auto&Tech

Prezantimet zyrtare të Nissan Micra, GT-R, Renault Koleos dhe Scenin në Prishtina International Autoshow

Prezantimet zyrtare të Nissan Micra, GT-R, Renault Koleos dhe Scenin në Prishtina International Autoshow
11 maj 2017 • 15 : 22

Përfaqësuesi zyrtar i Nissan, Renault dhe Dacia, AutoMita ka bërë lansimin e premierave zyrtare të modeleve të reja të Nissan, Renault dhe Dacia, përkatësisht premierave të shfaqura në Prishtinë, modelet si Micra të Nissan, super-veturën, Nissan GT-R, e cila është vetura më e shpejtë në panair por edhe një nga veturat më të shpejta në botë që arrin në 100km/h për vetëm 2.9 sekonda, si dhe Renault Koleos dhe Scenic, dy prej veturave të reja të Renault që fillimisht janë shfaqur në panairet më të mëdha të veturave në Paris dhe Gjenevë.

Zgjim Mita, drejtori ekzekutiv i AutoMita ka bërë një përmbledhje të karakteristikave kryesore të Micra, GT-R, Renault Koleos dhe modeleve tjera që kanë arritur në Prishtinë, ndërsa ka ftuar të gjithë të apasionuarit e veturave që ta vizitojnë panairin më të madh të veturave që po mbahet aktualisht në Kosovë, që ti shohin të gjitha këto modele të reja të veturave nga afër.

Për më shumë, shikojeni videon live të bërë nga panairi. 

© zëri.info