Auto&Tech

Panairi i Automjeteve 'Prishtina International Autoshow' nis më 11 maj (FOTO)

Panairi i Automjeteve 'Prishtina International Autoshow' nis më 11 maj (FOTO)
08 maj 2017 • 16 : 12

Shoqata e Importueseve te Autorizuar te Automjeteve te Reja (SHIAR) ne bashkepunim me kompanine e specializuar per organizim te evenimenteve “MODUS”, organizojne panairin e Automjeteve te reja “Prishtina International Autoshow”.

Panairi do te mbahet ne sallen e Panaireve ne Shkabaj (magjistrala Prishtine – Mitrovice) ne datat 11 deri me 14 Maj 2017 duke fillu nga ora 10:00 deri ne 20:00 cdo dite.

Ceremonia e Hapjes do te mbahet te Enjten me 11 maj duke fillu nga ora 12:00!

Ne kete panair do te prezantohen 21 brende te automjeteve me modelet e tyre me te reja: Alfa Romeo, Audi, Citroën, Dacia, Fiat, Ford, Hyundai, Infinit, Jaguar, Jeep, Land Rover, Mercedes, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Skoda, Suzuki, Toyota dhe Volkswagen.

Perveq Automjeteve qe do te zene pjesen kryesore te hapesires prej mbi 2,000 m2, do te jene prezente edhe kompani tjera te cilat ne nje forme apo tjeter kane lidhje me industrine e automobilizmit si banka e institucione financiare, kompani te pasijeve, vajrave dhe aksesore per automjete por nuk do te mungoje edhe aspekti argetues si muzike, pije dhe ushqim te ndryshem.

Ne panair do te jete edhe kendi i lojrave ne menyre qe ky eveniment te jete gjitheperfshires dhe te ofroje argetim per te gjithe familjen.

Hyrja ne panair do te jete falas!

Transporti nga qyteti i Prishtines (Newborn) e deri ne sallen e Panaireve do te jete pa pagese, mundesuar nga Komuna e Prishtines permes Autobuseve te saj cdo 1 ore.

Image

© zëri.info