Auto&Tech

Ueb faqet më të klikuara në botë (FOTO)

Ueb faqet më të klikuara në botë (FOTO)
18 mars 2017 • 18 : 17

 

Google është ueb faqja e parë në botë, sipas renditjes së Alexa, që del se klikohet nga 28 miliardë vizitorë brenda muajit.

Kjo do të thotë se ajo prinë nga 1.1 miliard ueb faqe në botë, transmeton Klan Kosova.

Në vendin e dytë renditet You Tube, që mbledh 20.5 miliardë klikime në muaj.

Vodien një kompani nga Singapori për mbledhjen e ofruesve të shërbimeve, ka bërë listën e top 100 ueb faqeve.

Image

Ndërsa këtu e keni hartën e vendeve të ndryshme nga bota dhe uwb faqja që më së shumti klikohet në to:

Image

© zëri.info